Selecteer een pagina

Voor veel mensen kan een huis met een kleine badkamer een afknapper zijn. Je wil namelijk wel normaal in bad kunnen gaan en vaak ontbreekt een badkuip in een kleine badkamer. Maar vrees niet, hier is een oplossing voor! Wat die is en de andere voordelen van een kleine badkamer, lees je in dit blog.

Je betaalt vaak minder

Het eerste voordeel van een kleine badkamer is dat je vaak minder betaalt dan voor een huis of appartement met een grote badkamer. Dit geldt vaak voor zowel huur- als koophuizen. Als je iemand bent die erg op z’n centen let, en toch niet zo vaak in bad gaat en een bad dus niet mist, is een huis met een kleine badkamer dus ideaal voor jou!

Lekker knus

Daarnaast is een kleine badkamer door zijn formaat natuurlijk ook lekker knus. Een enorme badkamer waarin alles superver van elkaar staat, is gewoon minder gezellig en je moet ook nog eens de halve badkamer doorkruisen om bijvoorbeeld je handdoek te kunnen pakken na het douchen. In een kleine badkamer heb je alles binnen handbereik, wel zo makkelijk en een stuk gezelliger dan een immense badkamer!

Je kan hetzelfde als in een grote badkamer

Zoals de naam al zegt, kan je in een badkamer natuurlijk in bad. In veel kleine badkamer is echter geen plek voor een bad en moet je het doen met een douche. Tot nu! Met Tubble heb je namelijk zelfs in de kleinste badkamer een bad. Tubble is namelijk een opblaasbare badkuip die in élke badkamer past (hoewel je Tubble bijvoorbeeld ook op je balkon kan zetten of mee kan nemen op vakantie). Wanneer je uitgebadderd bent, laat je je Tubble gewoon weer leeglopen en berg je hem gemakkelijk weer op. Zo maak je maximaal gebruik van de weinige ruimte die je hebt.