Selecteer een pagina

Heb jij ook het idee dat het in de buurt van jouw huis steeds onveiliger wordt? Zie je steeds meer meldingen van woningovervallen in jouw straat of stijgt het aantal inbraken? Er zijn genoeg preventieve maatregelen die je kunt inzetten om jouw woning te beveiligen. Niet alleen zijn jouw waardevolle spullen dan beveiligd, jij woont met een veiliger gevoel. Wij geven je graag drie tips om jouw woning te beveiligen.

Beveiligingscamera’s plaatsen

Het plaatsen van een beveiligingscamera is één van de meest effectieve manieren om jouw eigendommen te beveiligen. Volgens de regels mag je alleen je eigen eigendommen filmen en dus niet de openbare weg en/of eigendommen van de buren. Zorg er dus voor dat jouw beveiligingscamera goed is opgehangen. De aanwezigheid van een beveiligingscamera zorgt ervoor dat inbrekers er nog eens over nadenken om jouw huis als mogelijkheid te zien. Ook is een beveiligingscamera een goede manier om inbrekers op te sporen, mocht het toch voorgevallen zijn dat er bij jou thuis is ingebroken.

Een goed slot

Door de voor- en achterdeur van een goed slot te voorzien zorg je ervoor dat inbrekers moeilijker bij je binnen komen. Je zult deze deuren natuurlijk wel op slot moeten doen als je weg van huis gaat, ook al is dit maar voor een paar minuten. Het zal je verbazen wat er allemaal kan gebeuren als je deur niet op slot zit.

De juiste verlichting in de tuin

Door jouw voor- en achterdeur goed te verlichten met bijvoorbeeld een tuinlamp met bewegingssensoren schrikken de inbrekers als zij jouw voor- of achtertuin betreden. Inbrekers breken het liefst in bij huizen die niet goed verlicht zijn en waar buren geen goed zicht hebben op wat er in de straat precies gebeurt.

Zorg voor een veilige woning met de juiste beveiligingscamera’s, een goed slot en tuin lampen met bewegingssensoren. Met al deze producten zorg je ervoor dat je met een veilig gevoel in jouw buurt kunt wonen.