Selecteer een pagina

Wij van Van Kooten wooninrichting PVC vloeren Veenendaal, zijn de vloeren specialist waarbij je jouw fantasie werkelijkheid wordt, bekijk hier ons brede assortiment. Op zoek naar een kwalitatieve en langshoudende pvc-vloer? Stop dan met zoeken en lees snel verder!

De pvc-vloeren met zijn mooie kleuren en voordelen moet je zelf ervaren. In onze winkel hebben wij een ruim assortiment waarbij jouw gewenste vloer centraal staat. Interesse? Kom dan naar onze showroom in Veenendaal, waarbij wij jouw prachtige pvc-vloer kunnen uitzoeken.

Waarom de PVC vloer kiezen?

In onze Van Kooten wooninrichting PVC vloeren showroom in Veenendaal, hebben wij een breed assortiment voor onze pvc-vloeren. Wij gebruiken hoogwaardige materialen, en met onze vakkundige kennis zorgen wij voor vloeren waar jij jarenlang intensief gebruik van kan maken.

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van zo’n pvc-vloer. PVC is makkelijk aan te leggen, stoken gaat makkelijk en het is vooral duurzaam en mooi. De pvc-vloer is makkelijk schoon en netjes te houden door zijn sterke toplaag, waardoor er geen krassen op kunnen komen. Hierdoor kan jouw pvc-vloer lang meegaan.

Daarnaast is de pvc-vloer voorzien van een ideaal combinatie systeem van vloerverwarming en vloerverkoeling. Dit geeft een behaaglijke warmte door de gehele ruimte. De vloeren zijn relatief dun en worden direct op de grond gelijmd. Hierdoor kun je de temperatuur sneller en nauwkeuriger regelen. Ook zijn de pvc-vloeren voorzien van een kliksysteem. Ideaal voor als je de vloer en snel uit wilt halen. Onze vakspecialisten kunnen jou daar uiteraard mee helpen. Hiervoor kun je contact
opnemen via onze website.

Vloerenwinkel in Veenendaal

In onze winkel ervaar je een ruim assortiment pvc-vloeren. De vloeren zijn zowel voor klassieke inrichtingen als voor de stoere robuuste inrichtingen. Ga jij voor een gladde vloer of juist voor een matte vloer? In ons assortiment kan dit allemaal!

Onze interieurspecialisten staan voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomvloer die bij jouw inrichting past. Een bepaalde kleur, structuur of toepassing in gedachten? Geen probleem.

Ben jij er nog niet helemaal uit over jouw gewenste pvc-vloer? Dan is het mogelijk om een voorbeeldstaaltje mee te nemen. Hierdoor kun jij een stukje pvc-vloer bij jouw inrichting vergelijken.