Selecteer een pagina

Wanneer je een (nieuwe) woning koopt of huurt, moet je nadenken over dingen als televisie en internet. Welke provider is het voordeligst en hoe snel is het internet op mijn adres? Doorgoed te vergelijken, kun je een voordelige aanbieding krijgen voor een alles-in-1-pakket. Wil je weten welk pakket het beste past bij jouw woonsituatie? In de blog vertellen wij jou hoe je verschillende alles-in-1-pakket kunt vergelijken.

Een alles-in-1-pakket vergelijken

Een alles-in-1-pakket is een bundelabonnement voor internet, televisie en telefonie. Door een pakket af te sluiten ben je voordeliger uit dan wanneer je deze services los aanschaft. Het beste alles-in-1-pakket is zeer persoonlijk. Het hangt af wat de woonsituatie is, wat de wensen en op welke postcode u woont. We leggen alles stap voor stap uit:

  1. Doe een postcode check. Hierdoor ontdekt u dat niet alle alles-in-1-pakketten mogelijk zijn. Dit komt omdat de aansluitingen en snelheden per woning zeer kunnen verschillen.
  2. Controleer de internetaansluiting in uw woning. Voorkom veel gedoe door de aansluiting in uw woning te checken. Het is aan te raden om voor de aansluiting bij de provider door te geven wat voor een aansluiting u heeft.
  3. Heeft u een compleet alles-in-1-pakket nodig of wellicht alleen maar tv en/of internet? Het kan natuurlijk het geval zijn dat het voor u overbodig is om een alles-in-1-pakket aan te schaffen, omdat u al van iets gebruik maakt en anders juist duur uit zult zijn.
  4. Hoe belangrijk is snelheid voor u? Hier zitten veel variaties in en niet alles is mogelijk op uw postcode. Let dus op dat u niet voor snelheid betaald dat u niet kunt ontvangen.
  5. Maak gebruik van de onafhankelijke tool om alle alles-in-1-pakketten te vergelijken. Door deze tool te gebruiken krijgt u inzicht in wat alle providers te bieden hebben, wat de prijzen, welk soort internet nodig is (glasvezel of kabel) en hoeveel mbit per minuut u kunt ontvangen.

Neem goed te tijd om u in te lezen over alle mogelijke opties. Veel providers sluiten voor minimaal een jaar een abonnement af en het zal zonde zijn dat u de verkeerde aanbieding aanschaft.