Selecteer een pagina

Is jouw interieur wel toe aan een nieuwe uitstraling? Dan hoef je niet direct nieuwe meubels te kopen of jouw complete keuken te vernieuwen. Met nieuwe decoratie kom je al een heel eind en krijgt jouw interieur een frisse, nieuwe look. Wij vertellen je alles over dé decoratietrends van 2021 zodat jij direct aan de slag kan met het opfrissen van jouw interieur. Na het lezen van dit artikel ben jij weer helemaal op de hoogte van alles wat er speelt op interieurgebied!

Droogbloemen

Droogbloemen zijn hip en happening. Ze brengen kleur in je interieur en blijven ook nog eens ontzettend lang mooi. Droogbloemen kopen is dan ook altijd een goed idee! Droogbloemen zijn wellicht wat prijziger dan reguliere, verse bloemen, maar droogbloemen gaan veel langer mee. Als jet het droogbloemen boeket zat bent, kun je deze altijd aanvullen met wat verse bloemen om weer van een nieuwe samenstelling te genieten.

Grote spiegels

Grote spiegels zorgen ervoor dat jouw woning ruimer lijkt. Spiegels kun je overal in huis ophangen en zijn ook nog eens ontzettend functioneel. Wist je dat je ook bij jouw keuken een spiegelwand kunt maken? Deze spiegelwand laat jouw keuken ruimer lijken en spiegels zijn over het algemeen makkelijk schoon te maken.

Natuurlijke materialen voor meer dimensie

Natuurlijke materialen in huis zorgen ervoor dat jouw inrichting meer karakter krijgt. Dit omdat natuurlijke materialen kracht uitstralen en goed gecombineerd kunnen worden met alle kleuren van de regenboog. Wat je ook voor natuurlijke materialen kiest: deze zullen er altijd voor zorgen dat jouw inrichting meer power krijgt. Zo kun je voor een houten eettafel kiezen, maar ook een leren bank geeft jouw woning een stoere en luxe uitstraling.

Voor welke uitstraling je ook kiest, natuurlijke materialen in huis, grote spiegels en boeketten met droogbloemen maken van jouw huis een thuis.