Selecteer een pagina

Tapijten schoonmaken is niemands favoriete klus. Het vereist veel hard werken en kan ook rugpijn veroorzaken door zo lang op handen en knieën te liggen! Het is dus geen wonder dat veel mensen ervoor kiezen om een professionele reiniger aan te schaffen om al hun tapijten en vloerkleden te reinigen. Dus waarom zou je in je eentje blijven worstelen? Hier zijn vijf redenen waarom het beter is om professionele tapijtreiniging in Den Bosch te laten doen.

Het is hygiënischer
Natuurlijk zijn jouw huishoudelijke schoonmaaksprays goed, maar weet je zeker dat ze alle ziektekiemen verwijderen die in tapijten kunnen leven? Professionele schoonmaakdiensten gebruiken industriereinigers die ervoor zorgen dat elke laatste ziektekiem wordt verzorgd. Als je een jong gezin hebt en je kinderen regelmatig op je tapijten spelen, is dit een manier om te weten dat ze veilig zijn voor ziektekiemen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over allergenen
Allergenen zijn stoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Sommige van deze stoffen kunnen zich in jouw tapijten en vloerkleden verzamelen. Deze zullen astma en sommige andere allergielijders aanmoedigen om te reageren. Hoe vaak of grondig je jouw vloerkleden en tapijten ook stofzuigt, je kunt gewoon niet alle allergenen kwijtraken. Maar een professionele schoonmaakdienst kan dat wel!

Het leven van jouw tapijt zal worden verlengd
Tapijten zijn een aanzienlijke investering. Je zult tenslotte veel geld moeten uitgeven om ervoor te zorgen dat alle vloeren in jouw huis bedekt zijn! Het lijdt dus geen twijfel dat je wilt dat jouw tapijten en vloerkleden zo lang mogelijk meegaan. Als je ze zelf schoonmaakt, is de kans groot dat je ze per ongeluk beschadigt. Het inhuren van een schoonmaker loopt dit risico niet. En als jouw schoonmaakdienst de extractiemethode gebruikt, zal de levensduur van je tapijt zelfs toenemen!

Elke vlek wordt verwijderd
Wanneer we stoffen en zachte materialen zelf reinigen, kan het moeilijk zijn om elk merkteken te verwijderen. Onze dagelijkse schoonmaakproducten zijn gewoon niet robuust genoeg om sommige vlekken te verwijderen. Maar jouw professionele schoonmaakdienst heeft dat probleem niet. Dankzij hun industriële krachtproducten behoren alle vlekken en vlekken op uw tapijten en vloerkleden tot het verleden!

Geen huisstofmijten en bedwantsen meer
Huisstofmijten maken hun thuis in onze huizen zodra stof zich begint op te hopen. Ze verstoppen zich vooral graag in tapijten en vloerkleden. En als je last hebt van bedwantsen, hangen ze misschien niet alleen in slaapkamers rond. Soms worden bedwantsen gevonden in zachte stoffen in huis, inclusief vloerbedekking. Je stofzuiger zal niet sterk genoeg zijn om deze kleine wezens op te vangen. Gelukkig kan een professionele tapijtreiniger jouw vloer in een mum van tijd insectenvrij maken!

Bron: designlife.nl