Selecteer een pagina

Wanneer je huisdieren hebt dan kan het gebeuren dat je ook vlooien krijgt. De kat of de hond kan er last van krijgen. Het kopen van een seresto vlooienband voor hond is een manier om het tegen te gaan. Het helpt om te voorkomen dat de hond vlooien krijgt. Ook de hond regelmatig wassen met een vlooienshampoo is een goed idee. Het helpt.

Controleer de hond regelmatig

Het is goed om de hond te te inspecteren op vlooien. Je kunt een vlooienkam kopen en de hond op de plekken kammen waar vlooien kunnen gaan zitten. Het is zo mogelijk om snel te zien of er vlooien zijn. Vervolgens kun je direct actie ondernemen als de hond of kat vlooien heeft.

Maak alles goed schoon

Wanneer er vlooien in huis zijn is het belangrijk om alles goed te wassen. Was alle spullen in huis waar vlooien kunnen zitten. Het zorgt ervoor dat je jouw huis weer vlo vrij kunt krijgen. Was ook de plek waar de hond of kat regelmatig zit. De hondenmand en kattenmand moet je grondig onder handen nemen. Was alles goed en grondig om jezelf te bevrijden van die nare vlooien.

Anti vlooien middelen

Er zijn gelukkig veel verschillende anti vlooien middelen op de markt. Kies de producten die zichzelf bewezen hebben en ook daadwerkelijk helpen. Het is dan mogelijk om op een snelle en effectieve manier je huis vlo vrij te maken. Het is gewoon erg vervelend dat je veel vlooien in huis hebt. Het is gelukkig niet nodig.

Professionele hulp?

Natuurlijk is het ultieme redmiddel om een bestrijder in te schakelen. Deze kun je woning helemaal vlooi vrij maken en ook houden. Ze hebben vaak ook volop tips om te voorkomen dat er vlooien in je woning gaan komen. Een fijne gedachte natuurlijk: je huis vlooi vrij krijgen en houden.