Selecteer een pagina

Binnendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat je elke kamer in uw huis kunt verfraaien.

Schuur
Staldeuren zijn een frisse manier om kamers van elkaar te scheiden en geven elke ruimte een ambachtelijke flair. Sommige staldeuren glijden langs een bovenste rail en andere hebben een onderste rail om te voorkomen dat de deur slingert. Staldeuren variëren van rustiek tot gepolijst en zijn kant-en-klaar of onafgewerkt in verschillende stijlen.

Staldeurbeslag heeft een verscheidenheid aan afwerkingen en accessoires. Zowel boven- als zijmontage is beschikbaar. 

Zakdeur
Een zakdeur is een schuifdeur die in de muur schuift en bij het openen uit het zicht verdwijnt. Het is een geweldige deur als er weinig ruimte is, en er is geen ruimte voor de draaiboog van een deur. Afhankelijk van de ingangsbreedte kunnen enkele of dubbele deuren worden gebruikt.

Accordeondeuren
Accordeondeuren vouwen in secties langs een baan met wielen wanneer ze worden geopend. Ze werken goed als scheidingswanden, kastdeuren en bijkeuken.

Frans deuren
Franse deuren hebben meerdere lites – ruiten van glas – over de hele lengte van de deur die minimale privacy bieden, terwijl het licht uit aangrenzende kamers kan filteren. Ze bevinden zich meestal in een paar naast elkaar, waarbij elke deur van de andere af opengaat. Ze hebben een klassieke stijl en geven elke ruimte een vleugje elegantie.

Tweevoudig
Tweevoudige deuren zijn scharnierend met symmetrische deurpanelen die bij het openen naar buiten en opzij vouwen. Veel dubbele deuren zijn voorzien van louvres, waardoor een betere luchtcirculatie mogelijk is dan traditionele deuren. Tweevoudige deuren zwaaien niet en nemen minder ruimte in dan een scharnierende deur, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor kasten, wasruimtes, bijkeuken of kamerverdelers.

Glijden
Schuifdeuren hebben twee of meer secties die in beide richtingen op een parallel spoor glijden. Ze zijn ontworpen om langs elkaar te schuiven en zijn handig als kastdeuren.

Verborgen deuren
Verborgen deuren worden steeds populairder in woningen. Ze bieden extra veiligheid en een vleugje eigenzinnigheid in een kamer. Ze hebben meestal de vorm van een buitenste boekenkast die schuift of roteert om een ​​verborgen kameringang te onthullen. Deze deuren kunnen echter op maat worden gemaakt om meer uitgebreide ontwerpen te omvatten.