Selecteer een pagina

Niemand zou het leuk vinden als het huis niet versierd is. Het is gelijk een teken dat je vrienden en familie niet aan jou hebben gedacht. Door het huis te versieren met feestartikelen ga je waarschijnlijk een klein glimlachje op het gezicht zien. Hoe richt je het huis op een originele manier in? In dit artikel vind je een hoop inspiratie!

Helium ballonnen

Een leuk idee is om ballonnen tegen het plafond aan te laten hangen. Koop hiervoor een heliumtank en blaas de ballonnen op. De jarige Job zal raar opkijken! Afhankelijk van de persoon kies je de juiste kleur. Is je dochter bijvoorbeeld vijf jaar geworden? Roze ballonnen zijn waarschijnlijk toepasselijk.

Wil je de jarige verrassen met een leuke feestartikelen? Misschien vind je het leuk om de bestelbevestiging op te vouwen en in de ballon stoppen. Door het vervolgens op te laten moet het feestvarken echt moeite doen om zijn cadeau te vinden!

Vlaggetjes

Je hoeft echt niet veel geld uit te geven om je huis te versieren. Zo kan je bij discounters als Xenos en Action leuke vlaggetje kopen die je kan personaliseren. Zo geef jij je eigen draai aan je feestartikel!

Wat voor cadeau moet ik kopen?

Diederik Koopal, een van de beste reclamemakers van Nederland, gaf aan de studenten de volgende tip: Een leuke huiswerkopdracht is om een verjaardagscadeau te kopen wat iemand het allerliefste zou willen. Dus geen geld geven of met een cadeaubon komen aanzetten, maar een echt cadeau. Wat is iemands drijfveer? Hoe is degene? Wat is zijn allergrootste passie? Door hierbij stil te staan kom je op een origineel cadeau. Als je er echt niet uit komt vind je op internet boordevol inspiratie, zodat de verjaardag echt wel een succes wordt.