Selecteer een pagina

De betonpoer 20x20x60 is een redelijk gemiddelde maat betonpoer. Er zijn ook nog betonpoeren beschikbaar die groter zijn, maar ook kleiner zijn dan de betonpoer 20x20x60.

Bij de Betonpoerengigant kan je de betonpoer 20x20x60 makkelijk online bestellen in het oud Hollands antraciet. Deze betonpoer is rechthoekig en heeft een authentieke afwerking. Dit staat bijvoorbeeld erg mooi bij houten bouwwerken. Niet alleen staat het mooi maar de betonpoer is natuurlijk ook erg functioneel.

Doordat je betonpoeren gebruikt gaat het bouwwerk een stuk langer mee. Betonpoeren zorgen er namelijk voor dat het bouwwerk stevig in de grond staat waardoor het bouwwerk niet makkelijk kan wegzakken. Ook met een flinke storm blijft het bouwwerk stevig staan. Verder is het gebruiken van betonpoeren ook een stuk beter voor het hout van je bouwwerk. Doordat de betonpoer een stukje uit de grond komt zorgt het ervoor dat het hout de vochtige grond niet aanraakt en daarmee voorkom je dat het hout aangetast wordt.

Waarvoor gebruik je betonpoer 20x20x60

De betonpoer 20x20x60 is geschikt voor vele bouwwerken. Door de lengte van 60 cm blijft de betonpoer stevig is de grond staan. Zorg er wel voor dat het gat waarin je de betonpoer plaatst ruim en diep genoeg is zodat de betonpoer ongeveer nog 10 cm boven de grond uitsteekt. De betonpoer 20x20x60 wordt veel gebruikt voor de verankering van overkappingen, carports, schuttingen, pergola’s, veranda’s, buitenspeeltoestellen, hekken
en poorten.

Bij de betonpoer 20x20x60 kan je bij de Betonpoerengigant de opties kiezen om het met of zonder draadeind M16, paaldrager of stelplaat te bestellen. Een draadeind, paaldrager of stelplaat kan meehelpen het bouwwerk makkelijker aan de betonpoer te bevestigen. Ook kan je ervoor kiezen om er een funderingstegel en snelcement bij te bestellen, voor nog meer stevigheid. Op de website van de Betonpoerengigant kun je meer informatie vinden over de eventuele opties. Ook kun je natuurlijk altijd even langskomen in de winkel in Lunteren.