Selecteer een pagina

De geboorte van een zoon of dochter is één van de meest bijzondere gebeurtenissen die u kunt overkomen. Wanneer een kindje op komst is gaan velen het huis “baby proof” maken: het wegdoen van gevaarlijke items, stopcontacten afsluiten en de babykamer inrichten. Het inrichten en opfrissen van de babykamer kan best een gedoe zijn. Als u opzoek bent naar een goedkope, veilige en duurzame oplossing, is dit wellicht de oplossing voor u: geboortestickers. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees de blog dan snel verder en laat u inspireren!

Wat zijn geboortestickers?

Geboortestickers zijn stickers die u op ramen, deuren en muren kunt plakken. Deze geboortestickers zijn er in verschillende soorten en formaten, zowel voor binnen als buiten. Als u de geboortesticker goed zichtbaar wilt hebben, dan is het verstandig om de sticker aan de binnenkant te plakken. Tip: geef voor de aankoop aan dat u de geboortesticker in spiegelbeeld wilt ontvangen, door het vinkje aan te klikken.

Welke soorten geboortestickers zijn er?

Er zijn een heleboel opties om uit te kiezen, zodat u een geboortesticker heeft die helemaal bij uw stijl past. Bekijk hieronder welke opties dat zijn:

  • geboortesticker met naam;
  • geboortesticker met afbeelding;
  • geboortesticker zelf ontwerpen.

Geboortesticker met naam

De bekendste soorten geboortestickers zijn die met een naam voor uw zoon of dochter. Deze stickers kunt op het raam plakken, zodat iedereen kan zien hoe uw kleintje heet en wanneer deze ter wereld is gekomen. De geboortestickers met naam kunt u geheel naar eigen wens personaliseren, zodat u de perfecte sticker krijgt.

Geboortesticker met afbeelding

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en dat geldt ook voor een geboortesticker met afbeelding of print! Kies een spraakmakende geboortesticker met bijvoorbeeld een ooievaar of ander dier. Geboortestickers met afbeelding of print kunnen overigens ook in combinatie met naam. Zo hoeft u niet te kiezen tussen één van de twee.

Geboortestickers zelf ontwerpen

Het kan uiteraard zo zijn dat u al een bepaald idee in uw hoofd heeft voor een geboortesticker. Geen zorgen u kunt ook zelf een geboortesticker ontwerpen waardoor u deze compleet kunt personaliseren. Dit kan eenvoudig zelf in de webshop.

Wacht niet langer en laat u inspireren in de webshop en wie weet heeft u een paar dagen later uw geboortesticker in huis.